Paketi usluga *

1. DOULA PAKET: 3 x konzultacije, porod, 1 x babinje

predviđeno kroz trudnoću

Prvi paket uključuje tri susreta na kojima ćemo obraditi teme trudnoća, porod i roditeljstvo. Nakon njih bit ćemo spremni za polagan, smiren i opušten porođaj i dane roditeljstva. Uz susrete paket uključuje tri tjedna dežurstva u kojima sam Vama i Vašem partneru na raspolaganju, telefonski, u vašem domu i u rodilištu. Bebicu ćemo dočekati zajedno kao tim, izmjenjujući se ili kako Vama najbolje odgovara. U danima babinja posjetit ću Vas i pomoći Vam da budete smireni i sigurni u sebe, a ja ću Vam biti podrška u trenutcima kada me najviše budete trebali.

2. DOULA PAKET: 2 x konzultacije, porod, 1 x babinje

treće tromjesečje

Drugi paket uključuje dva susreta na kojima ćemo obraditi teme porod i roditeljstvo. Nakon njih bit ćemo spremni za polagan, smiren i opušten porod i roditeljstvo. Uz susrete paket uključuje tri tjedna dežurstva u kojima sam Vama i Vašem partneru na raspolaganju, telefonski, u vašem domu i u rodilištu. Bebicu ćemo dočekati zajedno kao tim, izmjenjujući se ili kako Vama najbolje odgovara. U danima babinja posjetit ću Vas i pomoći Vam da budete smireni i sigurni u sebe, a ja ću Vam biti podrška u trenutcima kada me najviše budete trebali.

3. DOULA PAKET: 1 x konzultacije, porod, 1 x babinje

pred porod

Treći paket uključuje jedan susret na kojem ćemo obraditi teme porod i roditeljstvo. Nakon njega bit ćemo spremni za polagan, smiren i opušten porod i roditeljstvo. Uz susret paket uključuje tri tjedna dežurstva u kojima sam Vama i Vašem partneru na raspolaganju, telefonski, u vašem domu i u rodilištu. Bebicu ćemo dočekati zajedno kao tim, izmjenjujući se ili kako Vama najbolje odgovara. U danima babinja posjetit ću Vas i pomoći Vam da budete smireni i sigurni u sebe, a ja ću Vam biti podrška u trenutcima kada me najviše budete trebali.

4. DOULA PAKET: 1 x konzultacije, porod

treće tromjesečje, mame višerotke

Četvrti paket uključuje jedan susret na kojem ćemo obraditi temu pripreme za porod i roditeljstvo. Nakon njega bit ćemo spremni za polagan i smiren porod. Uz susret paket uključuje tri tjedna dežurstva u kojima sam Vama i Vašem partneru na raspolaganju, telefonski, u vašem domu i u rodilištu. Bebicu ćemo dočekati zajedno kao tim, izmjenjujući se ili kako Vama najbolje odgovara.

5. DOULA PAKET: 2 x priprema tate i mame za porod i babinje

najbolje treće tromjesečje

Peti paket uključuje dva susreta na kojima ćemo obraditi teme trudnoća, porod i roditeljstvo. Nakon njih Vi i Vaš partner bit ćete spremni za polagan, smiren i opušten porod i roditeljstvo. Znat ćete kako si pomoći kada porođaj krene kod kuće, kako disati, koje položaje zauzeti, kako će tata biti prava podrška na porodu. Napravit ćemo plan poroda i proći sve teme koje vas zanimaju.

6. DOULA PAKET: 1 x priprema mame i tate za porod i babinje

najbolje pred kraj trudnoće

Šesti paket uključuje jedan susret na kojem ćemo obraditi temu porod. Tijekom njega ćemo se pripremiti da budemo spremni za polagan, smiren i opušten porod kada on i krene. Čuti ćemo se u danima babinja i prokomentirati vaše dojmove.

7. DOULA PAKET: hitna pomoć – babinje

prema dogovoru

Sedmi paket uključuje pomoć koja će Vam biti potrebna u danima babinja, a nedostupna je od strane patronažnih sestara i zdravstvenih djelatnika. SOS.

* porod podrazumijeva samo dio kod kuće ili dio kod kuće i u bolnici ili samo u bolnici
* po dogovoru dogovoreni paket se računa bez obzira da li je realiziran, termin je rezerviran samo za tu Doula mamu
* troškovi puta se dodatno naplaćuju u slučaju dolaska izvan termina ili putovanja izvan Zagreba
* porod u stranoj zemlji nadoplaćuje se 2000 kn
* u slučaju bolesti ili izvanrednih situacija porodu će prisustvovati zamjenska doula

Radionice

Čarobna trudnoća, porod i majčinstvo

jednodnevna i dvodnevna radionica; mjesto - Boutique fitness studio Vježbaonica

carobnatrudnoca@gmail.com

Jedina radionica na našem području koja uključuje fizičku pripremu trudnice za porod uz vježbice koje će mami pomoći da se opusti i svoju zdjelicu i tijelo pripremi za porod. Isto tako, pomoći će mami u psihičkoj pripremi za porod i opuštanju, a parovi će dobiti alate koji će im poslužiti kod kuće i u bolnici kada trudovi krenu i ojačaju. Naučit ćete kako komunicirati s osobljem te kako disati i tiskati kada za to dođe vrijeme. Naučit ćete kako poviti i smiriti vašu bebu, kako joj olakšati kolike i još puno korisnih savjeta za buduće roditelje.

Zdrava prehrana kroz trudnoću i majčinstvo & Doula - priprema za porod

jednodnevna radionica; mjesto održavanja - Udruga Altona

Radionica za mame i trudnice na kojoj ćete naučiti što smijete jesti kroz trudnoću i kako se hraniti u danima kada dođete kući iz rodilišta i počnete dojiti svoje dijete. Na radionici ćete saznati kako Vam partner može pomoći i olakšati Vam trudove kod kuće i u bolnici, kada krenuti u rodilište, kako disati i tiskati kada za to dođe vrijeme, kako biti što prisniji te kako se nositi s blagodatima koje donosi majčinstvo.

Čarolija trudnoće i majčinstva, školica za trudnice, rodilje i njihove partnere

mjesto održavanja - Poliklinika Veritas

nasemame3@gmail.com

Ova cjelovita radionica vrlo je popularna među trudnicama i njihovim partnerima. U njoj sudjeluje cijeli tim stručnjaka Poliklinike Veritas koji su s Vama spremni podijeliti svoje znanje i savjete.

Lagan, opušten i brz porođaj uz pomoć hipnoze i vaše Doule

Radionica koja će Vas pripremiti za opušten, brz, ugodan i lijep porod. Danijela će vas naučiti kako vam samohipnoza može pomoći da budete opušteni i smireni kroz trudnoću i porod, a Doula Sanja kako prepoznati da je porod krenuo. Vježbat ćete tehnike kojima si partner i Vi možete pomoći kada porod krene te kako disati i tiskati kada za to dođe vrijeme. Naučit ćete kako komunicirati s bolničkim osobljem i koje rodilište odabrati, te kako biti opuštena i zadovoljna majka.

Mama i tata ubrzo se vidimo… samo bez panike?

organizacija i mjesto održavanja - Mama Soon

Interaktivna radionica za pripremu mama i tata za lakše, opuštenije i ljepše iskustvo poroda.

Doula na dar

besplatna radionica za trudnice; 90 minuta

sanjadoula1@gmail.com

Radionica koju poklanjam svim trudnicama. Na njoj ćemo razgovarati o njima samima, trudnoći, porodu, obitelji, željama, odnosima s partnerom i očekivanjima u danima majčinstva. Odgovarat ćemo na pitanja i savjetovati se o uvjetima u pojedinom rodilištu. Temu biraju trudnice.

Tata na porodu: ljubav, povjerenje i podrška!

Radionica za mame i tate. Mame trebaju pažnju i pomoć tijekom trudnoće, kada porod krene, u rodilištu i kasnije u danima babinja. A što je s tatama? Ono što često ponavljam svojim trudnicama na radionicama je da su tate najbolja i najvažnija podrška, samo ih treba ohrabriti i naučiti kako da to stvarno i budu. Tate žele biti tu, prisutni kroz trudnoću, na porodu i kada dijete dođe iz rodilišta. Ova radionica služi upravo njima. Zato tate - predbilježite se i dođite sa svojim partnericama!

Mama, tata i beba: dojenje, njega, pažnja, ljubav i naš odnos

mjesto održavanja - Hrvatska udruga doula; pojedinačno ili u paru; 150 minuta

Na radionici ćemo naučiti kako se nositi s novim izazovima, kako olakšati sebi i partneru te kako istinski uživati u našem odnosu i roditeljstvu. Teme: očekivanja na odjelu babinjača, organizam i novorođenče nakon porođaja, dani babinja - očekivanja i stvarnost, važnost kontakta mame i bebe, uspješno dojenje, sigurnost djeteta, bebina osjetila, strahovi budućeg tate, tata u obitelji, uspješno roditeljstvo.

Darujem

Doula na dar

GRATIS radionica
konzultacije
prigodne akcije

Plan poroda

Sretne kartice za opuštanje, sigurnost i lijepo iskustvo poroda

Smjernice za bolnicu

Slikanje za cijelu obitelj

poklon bon od 300 kuna

Pokloni za djecu

CRO hobica, slikovnice, igračke, kozmetika, popusti partnera

Darujte svojim bližnjima pomoć u obliku poklon-bona!

Pred Vama je vjenčanje, rođendan, godišnjica ili drugi veliki dan u životu dragih osoba? Razmišljate o poklonu? Kupite za svoje najbliže pomoć Doule Sanje i darujte im podršku za vrijeme trudnoće! Iznos na bonu odabirete Vi <3

Korisne poveznice

Upute za dojenje

Skinuti upute sa stranice:

Popis rodilišta u Hrvatskoj i uvjeti u njima

Hrvatska udruga doula

Deset koraka za rodilišta – “Prijatelje majki”

Međunarodno udruženje ginekologa i opstetričara (FIGO)

Doula mentor

„Tiha pratnja kroz trudnoću, na porodu i u danima babinja“ tako bi ja opisala sebe kao Doulu, ženu i mentoricu. Otkako sam se prije pet godina upustila u ovu čarobnu avanturu upoznala sam puno divnih parova, trudnica, dječice i stekla puno novih prijatelja. Spoznala sam da su trudnoća, radost iščekivanja, rođenje djeteta i majčinstvo najljepši i najvažniji događaji u našem životu. Biti Doula divan je poziv koji vam daje prekrasan osjećaj koji teško može dati bilo koje drugo zanimanje, stoga sam odlučila postati Doula mentorica i svojim novim kolegicama pružiti jednaki užitak. Na vašem putu želim vam biti oslonac u svim situacijama na koje ćete nailaziti i pružiti vam sigurnu ruku. Svoju ljubav i pažnju poklanjam vam na dar. <3

Ova web stranica koristi kolačiće

Za pružanje boljeg korisničkog iskustva i ispravan prikaz sadržaja ova stranica koristi kolačiće.
Kolačići su anonimizirani te u svakom trenutku možete kontrolirati i konfigurirati postavke kolačića u vašem Internet pregledniku.
Više o kolačićima možete pročitati u našoj Politici privatnosti
.