Paketi usluga *

1. DOULA PAKET: 3 x konzultacije, porod, 1 x babinje

predviđeno kroz trudnoću

Prvi paket uključuje tri susreta na kojima ćemo obraditi teme trudnoća, porod i roditeljstvo. Nakon njih bit ćemo spremni za polagan, smiren i opušten porođaj i dane roditeljstva. Uz susrete paket uključuje tri tjedna dežurstva u kojima sam Vama i Vašem partneru na raspolaganju, telefonski, u vašem domu i u rodilištu. Bebicu ćemo dočekati zajedno kao tim, izmjenjujući se ili kako Vama najbolje odgovara. U danima babinja posjetit ću Vas i pomoći Vam da budete smireni i sigurni u sebe, a ja ću Vam biti podrška u trenutcima kada me najviše budete trebali.

2. DOULA PAKET: 2 x konzultacije, porod, 1 x babinje

treće tromjesečje

Drugi paket uključuje dva susreta na kojima ćemo obraditi teme porod i roditeljstvo. Nakon njih bit ćemo spremni za polagan, smiren i opušten porod i roditeljstvo. Uz susrete paket uključuje tri tjedna dežurstva u kojima sam Vama i Vašem partneru na raspolaganju, telefonski, u vašem domu i u rodilištu. Bebicu ćemo dočekati zajedno kao tim, izmjenjujući se ili kako Vama najbolje odgovara. U danima babinja posjetit ću Vas i pomoći Vam da budete smireni i sigurni u sebe, a ja ću Vam biti podrška u trenutcima kada me najviše budete trebali.

3. DOULA PAKET: 1 x konzultacije, porod, 1 x babinje

pred porod

Treći paket uključuje jedan susret na kojem ćemo obraditi teme porod i roditeljstvo. Nakon njega bit ćemo spremni za polagan, smiren i opušten porod i roditeljstvo. Uz susret paket uključuje tri tjedna dežurstva u kojima sam Vama i Vašem partneru na raspolaganju, telefonski, u vašem domu i u rodilištu. Bebicu ćemo dočekati zajedno kao tim, izmjenjujući se ili kako Vama najbolje odgovara. U danima babinja posjetit ću Vas i pomoći Vam da budete smireni i sigurni u sebe, a ja ću Vam biti podrška u trenutcima kada me najviše budete trebali.

4. DOULA PAKET: 1 x konzultacije, porod

treće tromjesečje, mame višerotke

Četvrti paket uključuje jedan susret na kojem ćemo obraditi temu pripreme za porod i roditeljstvo. Nakon njega bit ćemo spremni za polagan i smiren porod. Uz susret paket uključuje tri tjedna dežurstva u kojima sam Vama i Vašem partneru na raspolaganju, telefonski, u vašem domu i u rodilištu. Bebicu ćemo dočekati zajedno kao tim, izmjenjujući se ili kako Vama najbolje odgovara.

5. DOULA PAKET: 2 x priprema tate i mame za porod i babinje

najbolje treće tromjesečje

Peti paket uključuje dva susreta na kojima ćemo obraditi teme trudnoća, porod i roditeljstvo. Nakon njih Vi i Vaš partner bit ćete spremni za polagan, smiren i opušten porod i roditeljstvo. Znat ćete kako si pomoći kada porođaj krene kod kuće, kako disati, koje položaje zauzeti, kako će tata biti prava podrška na porodu. Napravit ćemo plan poroda i proći sve teme koje vas zanimaju.

6. VIP DOULA PAKET: 3 x individualna školica za trudnicu i partnera, porod, 2 x babinje, online konzultacije

kroz trudnoću i babinje

Cjelovita školica za trudnice koja pruža potpunu podršku trudnici i partneru kroz trudnoću, pripremu za porod i babinje. Kontinuirani online susreti. Pratnja na porodu. Potpuna podrška za mamu i tatu u danima babinja.

7. DOULA PAKET: hitna pomoć – babinje

prema dogovoru

Sedmi paket uključuje pomoć koja će Vam biti potrebna u danima babinja, a nedostupna je od strane patronažnih sestara i zdravstvenih djelatnika. SOS.

* porod podrazumijeva samo dio kod kuće ili dio kod kuće i u bolnici ili samo u bolnici
* po dogovoru dogovoreni paket se računa bez obzira da li je realiziran, termin je rezerviran samo za tu Doula mamu
* troškovi puta se dodatno naplaćuju u slučaju dolaska izvan termina ili putovanja izvan Zagreba
* u slučaju bolesti ili izvanrednih situacija porodu će prisustvovati zamjenska doula

Radionice

Čarolija trudnoće i majčinstva, školica za trudnice i partnere

trodnevna radionica; uživo; 3 x 90 min Vježbaonica

Jedina radionica koja uključuje fizičku i psihičku pripremu trudnice za porod i majčinstvo. Škola uključuje tri područja:
1. Mama i tata kroz zadnje tromjesječje i kada porod krene
2. Spremni za porođaj!
3. Mama, tata i beba

Zdrava prehrana kroz trudnoću i majčinstvo & Doula - priprema za porod

jednodnevna radionica; uživo; 90 min

Radionica za mame i trudnice na kojoj ćete naučiti što smijete jesti kroz trudnoću i kako se hraniti u danima kada dođete kući iz rodilišta i počnete dojiti svoje dijete. Na radionici ćete saznati kako Vam partner može pomoći i olakšati Vam trudove kod kuće i u bolnici, kada krenuti u rodilište, kako disati i tiskati, kako se postavljati u položaje na porodu, kako komunicirati s bolničkim osobljem, kako biti što prisniji te kako se nositi s blagodatima koje donosi majčinstvo.

Mama i tata na porodu: ljubav, povjerenje i podrška

jednodnevna radionica; uživo; 90 min

Radionica za mame i tate. Mame trebaju pažnju i pomoć tijekom trudnoće, kada porod krene, u rodilištu i u danima babinja. A što je s tatama? Tate su najbolja i najvažnija podrška, samo ih treba ohrabriti i naučiti kako da to stvarno i budu. Tate žele biti prisutni kroz trudnoću, na porodu i kada dijete dođe iz rodilišta. Ova radionica služi upravo njima. Zato tate i mame - predbilježite se i dođite sa svojim partnericama!

Spremni za porođaj uz opuštanje, zauzimanje položaja, primjenu disanja, tiskanja, masaže međice

jednodnevna radionica; uživo; 90 min

Pravilno opuštanje, zauzimanje položaja kroz porod, primjena masaže, pravilno disanje i tiskanje, promjena položaja u rađaonici, masaža međice i pravilna komunikacija s bolničkim osobljem. Ova praktična radionica će vas oduševiti i naučiti praksi iz prve ruke.

Mama, tata i beba: dojenje, njega, pažnja, ljubav i naš odnos

jednodnevna radionica; uživo; 90 min

Na radionici ćemo naučiti kako se nositi s novim izazovima, kako olakšati sebi i partneru te kako istinski uživati u našem odnosu i roditeljstvu. Teme: očekivanja na odjelu babinjača, organizam i novorođenče nakon porođaja, dani babinja - očekivanja i stvarnost, važnost kontakta mame i bebe, uspješno dojenje, sigurnost djeteta, bebina osjetila, strahovi budućeg tate, tata u obitelji, uspješno roditeljstvo.

Doula na dar

besplatna radionica za trudnice; uživo; 90 min

Radionica koju poklanjam svim trudnicama. Na njoj ćemo razgovarati o njima samima, trudnoći, porodu, obitelji, željama, odnosima s partnerom i očekivanjima u danima majčinstva. Odgovarat ćemo na pitanja i savjetovati se o uvjetima u pojedinom rodilištu. Temu biraju trudnice.

Masaža za bebe, nježna i opuštajuća, baš kako vole male bebe i novorođenčad

jednodnevna radionica za trudnice; uživo; 90 min

sanjadoula1@gmail.com

Ima li što ljepše od masaže male djece, beba i novorođenčadi? Nema! U lijepoj i opuštenoj atmosferi uživat ćemo u dodiru, pokretu, zajedničkim trenutcima. Pokazat ćemo tehniku na vašim bebama ili lutkama kako bi se pripremili za lijepe, tople i opuštene trenutke u krugu vaše male obitelji.

Čarolija odrastanja životna je školica za mlade i njihovu pratnju

sanjadoula1@gmail.com

Životna školica odrastanja mjesto je na kojem ćemo se u mirnoj i tihoj atmosferi družiti i razgovarati o temama koje nas prate kroz odrastanje. Fiziologija, mladenaštvo, seksualnost, kontracepcija, komunikacija u vezi, komunikacija s roditeljima i okolinom. Kako informirano i zadovoljno proći te ponekad tako teške trenutke odrastanja.

Ciklus radionica pripreme za porod i babinje kroz 10 webinara

online; termin prema vašim željama

sanjadoula1@gmail.com

Lagan, opušten i lijep porod u samo 10 koraka. Prijedlozi literature. Podrška kroz nedoumice. Konzultacije sa specijalistom ginekologije i opstetricije putem maila. Plan poroda i smjernice za hrvatska rodilišta i patronažu. Meditacije i vizualizacije za stresne periode. Pristup ‘Sretnim karticama za opuštanje, sigurnost i lijepo iskustvo poroda’.

Darujem

Doula na dar

GRATIS radionica
konzultacije
prigodne akcije

Plan poroda

Sretne kartice za opuštanje, sigurnost i lijepo iskustvo poroda

Smjernice za bolnicu

Slikanje za cijelu obitelj

poklon bon od 300 kuna

Pokloni za djecu

Slikovnice, lutkice, potrepštine za bebe

Darujte svojim bližnjima pomoć u obliku poklon-bona!

Pred Vama je vjenčanje, rođendan, godišnjica ili drugi veliki dan u životu dragih osoba? Razmišljate o poklonu? Kupite za svoje najbliže pomoć Doule Sanje i darujte im podršku za vrijeme trudnoće! Iznos na bonu odabirete Vi <3

Korisne poveznice

Upute za dojenje

Skinuti upute sa stranice:

Popis rodilišta u Hrvatskoj i uvjeti u njima

Hrvatska udruga doula

Deset koraka za rodilišta – “Prijatelje majki”

Međunarodno udruženje ginekologa i opstetričara (FIGO)

Doula mentor

„Tiha pratnja kroz trudnoću, na porodu i u danima babinja“ tako bi ja opisala sebe kao Doulu, ženu i mentoricu. Otkako sam se prije pet godina upustila u ovu čarobnu avanturu upoznala sam puno divnih parova, trudnica, dječice i stekla puno novih prijatelja. Spoznala sam da su trudnoća, radost iščekivanja, rođenje djeteta i majčinstvo najljepši i najvažniji događaji u našem životu. Biti Doula divan je poziv koji vam daje prekrasan osjećaj koji teško može dati bilo koje drugo zanimanje, stoga sam odlučila postati Doula mentorica i svojim novim kolegicama pružiti jednaki užitak. Na vašem putu želim vam biti oslonac u svim situacijama na koje ćete nailaziti i pružiti vam sigurnu ruku. Svoju ljubav i pažnju poklanjam vam na dar. <3

Ova web stranica koristi kolačiće

Za pružanje boljeg korisničkog iskustva i ispravan prikaz sadržaja ova stranica koristi kolačiće.
Kolačići su anonimizirani te u svakom trenutku možete kontrolirati i konfigurirati postavke kolačića u vašem Internet pregledniku.
Više o kolačićima možete pročitati u našoj Politici privatnosti
.