O meni

Vaša tiha pratnja kroz trudnoću,
na porodu i u danima babinja.

Majka sam trojice sinova, kći, supruga, prijateljica i doula. Završila sam Fakultet kriminalističkih znanosti i opredijelila se za borbu za prava žena i djece u obitelji. U svojim tridesetima zaljubila sam se u zanimanje doule koje me do danas ispunjava i usrećuje.

Cjelovitu obuku prošla sam kod Reke Deszi ispred svjetske udruge 'Dona International'. Edukaciju sam nastavila kroz kongrese, simpozije, radionice i svakodnevnu praksu. Postala sam i doula mentor svojim kolegicama, na što sam posebno ponosna.

Družimo se

U mojoj Maloj kući, na čarobnom
mjestu u prirodi, u Poliklinici Veritas
ili u Vašem domu

Mala kuća moj je dom u kojem rado ugošćujem svoje trudnice. Ondje puno razgovaramo, isprobavamo položaje za porod, vježbamo disanje, učimo koristiti loptu i rekvizite pogodne da nam olakšaju porod. Naša Mala kuća udobno je, toplo i mirno mjesto samo za nas.

Naše čarobno mjesto u prirodi. Popit ćemo zdravi sok i krenuti u šetnju tempom koji mami odgovara. Sa sobom ćemo ponijeti vodu, dekicu i dobro raspoloženje. To će biti vrijeme samo za nas.

Poliklinika Veritas obavlja usluge iz područja opće i interne medicine, ginekologije, opstetricije, ultrazvučne dijagnostike i estetske medicine. U njihovim prostorima osigurani su svi preduvjeti kako bi Vam pružili vrhunsku razinu medicinskih usluga.

Vaš dom. U Vašem toplom, domaćem okruženju razgovarat ćemo o svemu što Vas zanima, upoznati prostor i pripremiti se za porod kada on i krene. Pridružiti nam se može i partner, a volimo kada su s nama i ostali članovi obitelji.

Moji suradnici

Vedrana Dučkić

nutricionistica

Vedrana je nutricionistica i voditeljica nutricionističkog savjetovališta Nu3vex. Pomoći će Vam da uz jednostavne jelovnike usklađene s Vašim prehrambenim navikama i izrađene prema individualnim potrebama unaprijedite svoje zdravlje, formu te postignete željene rezultate.

Prim. Matija Prka, dr. med.

specijalist ginekologije i opstetricije

Matija je ginekolog/opstetričar u KB Sveti Duh. Voli dinamičnost rađaone, zagovara prirodni porođaj, primjenjuje individualni pristup rodilji te uživa u timskom radu s primaljom i doulom. Na fotografiji s prof. Kyprosom Nicolaidesom, pionirom fetalne medicine.

Danijela Lovinčić

certificirani hipnoterapeut

Danijela, certificirani hipoterapeut i osnivačica Zdrave glave, nudi usluge hipnoterapije i radionice samohipnoze u cilju postizanja željenih ciljeva te pomaganja ljudima u poboljšanju kvalitete njihova života.

Jelena Skender

kineziolog

Jelena je profesorica kineziologije koja je otvorila vlastiti studio, Vježbaonicu. U svom malom svijetu pokreta okupila je odličan mladi tim. Garantira da Vam na treningu neće biti dosadno i da ćete sa svakog sata izaći bolji.

Iva Brčić

certificirana edukatorica

Iva je osnivačica udruge Najsretnija beba i certificirana edukatorica. Kroz radionice i predavanja podučava polaznike tehnikama koje smiruju kolike u svega par minuta, poboljšavaju spavanje beba i djece, smiruju ispade bijesa i olakšavaju komunikaciju s djecom.

Sandra Kren Balen

postpartum doula

Sandra je doula specijalizirana za postpartum period, odnosno babinje. Osim pripreme za porod, daje podršku za vrijeme poroda i pri dojenju, radi baby handling, masažu tijela i svakodnevne kućanske poslove. Dolazi u Vaš dom u vrijeme po dogovoru.

098 587 171
sandrakren@yahoo.com

Maja Džapo

edukatorica

Maja, diplomirana ekonomistica i majka troje djece, otvorila je MamaSoon, edukativni centar za trudnice i mlade mame. U njenom centru možete dobiti kvalitetnu i provjerenu informaciju, sudjelovati u vježbama disanja i istezanja, dobiti masažu kod fizioterapeutice i još mnogo toga.

Iva Konjevod

psiholog i psihoterapeut

Iva je psiholog i certificirani psihoterapeut te voditeljica tima Nove igre. Pruža psihološko savjetovanje te psihoterapiju za odrasle i parove. Potaknuta osobnim iskustvom, osmislila je tečaj psihološke pripreme na porod i roditeljstvo.

Ivana Krnić

fizioterapeut

Iva, fizioterapeut s iskustvom rada u u području prava osoba s invaliditetom, dio je tima Nove igre gdje svoje profesionalno iskustvo, proaktivnost i empatiju ugrađuje u tečaj psihološke pripreme na porod i rano roditeljstvo.

Josipa Čamber

slobodna umjetnica

Josipa, slobodna umjetnica koja živi i radi u Zagrebu, aktivno se bavi kiparstvom i slikarstvom. Simpatična je, draga i pristupačna. Uvijek je spremna za rad s trudnicama, izradu odljeva maminog trbuha, oslikavanje trbuščića, razgovor i ugodnu suradnju.

Ova web stranica koristi kolačiće

Za pružanje boljeg korisničkog iskustva i ispravan prikaz sadržaja ova stranica koristi kolačiće.
Kolačići su anonimizirani te u svakom trenutku možete kontrolirati i konfigurirati postavke kolačića u vašem Internet pregledniku.
Više o kolačićima možete pročitati u našoj Politici privatnosti
.