O meni

Vaša tiha pratnja kroz trudnoću,
na porodu i u danima babinja.

Majka sam trojice sinova, kći, supruga, prijateljica i doula. Završila sam Fakultet kriminalističkih znanosti i opredijelila se za borbu za prava žena i djece u obitelji. U svojim tridesetima zaljubila sam se u zanimanje doule koje me do danas ispunjava i usrećuje.

Cjelovitu obuku za porođajnu doulu prošla sam kod Reke Deszi ispred svjetske udruge 'Dona International' u Zagrebu. Cjelovitu obuku za postporođajnu doulu završila sam kroz edukaciju Balkan Assosiation of Birth Workers. Edukaciju sam nastavila kroz kongrese, simpozije, radionice i svakodnevnu praksu. Postala sam i doula mentor svojim kolegicama, na što sam posebno ponosna.

Družimo se

U mojoj Maloj kući, na čarobnom mjestu u prirodi, u mom opuštajućem prostoru ili u Vašem domu

Mala kuća moj je dom u kojem rado ugošćujem svoje trudnice. Ondje puno razgovaramo, isprobavamo položaje za porod, vježbamo disanje, učimo koristiti loptu i rekvizite pogodne da nam olakšaju porod. Naša Mala kuća udobno je, toplo i mirno mjesto samo za nas.

Naše čarobno mjesto u prirodi. Popit ćemo zdravi sok i krenuti u šetnju tempom koji mami odgovara. Sa sobom ćemo ponijeti vodu, dekicu i dobro raspoloženje. To će biti vrijeme samo za nas.

Moj opuštajući prostor gdje je lijepo, toplo, mirisno i ugodno.

Vaš dom. U Vašem toplom, domaćem okruženju razgovarat ćemo o svemu što Vas zanima, upoznati prostor i pripremiti se za porod kada on i krene. Pridružiti nam se može i partner, a volimo kada su s nama i ostali članovi obitelji.

Moji suradnici

Prim. Matija Prka, dr. med.

specijalist ginekologije i opstetricije

Matija je ginekolog/opstetričar u KB Sveti Duh. Voli dinamičnost rađaone, zagovara prirodni porođaj, primjenjuje individualni pristup rodilji te uživa u timskom radu s primaljom i doulom. Na fotografiji s prof. Kyprosom Nicolaidesom, pionirom fetalne medicine.

Danijela Lovinčić

certificirani hipnoterapeut

Danijela, certificirani hipoterapeut i osnivačica Zdrave glave, nudi usluge hipnoterapije i radionice samohipnoze u cilju postizanja željenih ciljeva te pomaganja ljudima u poboljšanju kvalitete njihova života.

Iva Brčić

certificirana edukatorica

Iva je osnivačica udruge Najsretnija beba i certificirana edukatorica. Kroz radionice i predavanja podučava polaznike tehnikama koje smiruju kolike u svega par minuta, poboljšavaju spavanje beba i djece, smiruju ispade bijesa i olakšavaju komunikaciju s djecom.

Sandra Kren Balen

postpartum doula

Sandra je doula specijalizirana za postpartum period, odnosno babinje. Osim pripreme za porod, daje podršku za vrijeme poroda i pri dojenju, radi baby handling, masažu tijela i svakodnevne kućanske poslove. Dolazi u Vaš dom u vrijeme po dogovoru.

098 587 171
sandrakren@yahoo.com

Maja Džapo

edukatorica

Maja, diplomirana ekonomistica i majka troje djece, otvorila je MamaSoon, edukativni centar za trudnice i mlade mame. U njenom centru možete dobiti kvalitetnu i provjerenu informaciju, sudjelovati u vježbama disanja i istezanja, dobiti masažu kod fizioterapeutice i još mnogo toga.

Andrea Vidas

učiteljica yoge

Vlasnica i voditeljica Velvet Pepper Studija svoje znanje, ljubav i veselje vježbanja dijeli s drugima predano podučavajući yogu. Zaljubljenica je u terapiju masažom, posebno abdominalnom masažom. Njen fokus na žensko zdravlje odveo ju je u istraživanje terapijskog pristupa yogi, koji prožima sve njene satove.

Dora Šegović

učiteljica prenatalne yoge

Ova certificirana učiteljica prenatal i postnatal yoge kroz svoje satove čini trudnoću lakšom. Njeguje terapijski pristup. Njeni satovi upotpunjeni su korisnim vježbama disanja i meditacijama za opuštanje. Nudi usluge grupnih i privatnih sati uz online opciju u sklopu Velvet Pepper Studija.

Ova web stranica koristi kolačiće

Za pružanje boljeg korisničkog iskustva i ispravan prikaz sadržaja ova stranica koristi kolačiće.
Kolačići su anonimizirani te u svakom trenutku možete kontrolirati i konfigurirati postavke kolačića u vašem Internet pregledniku.
Više o kolačićima možete pročitati u našoj Politici privatnosti
.